Voorzieningen

Uw totaal installateur voor permanente en semipermanente gebouwen

ITH Installatie Techniek Hardinxveld levert installaties voor permanente en semi permanente onderkomens door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Door onze jarenlange ervaring en flexibele werkwijze kunnen wij in allerlei situaties zorgen voor de juiste installaties. Zo bieden wij allerlei installaties in permanente of semipermanente gebouwen zoals het aanleggen van elektra, centrale verwarming, sanitaire voorzieningen, airconditioning, datavoorzieningen, brandmeldinstallaties, etc. Lees hieronder meer informatie over de installaties die wij kunnen leveren of neem direct contact op om uw permanente of semipermanente gebouwen met de gewenste installaties te laten realiseren bij u op locatie.

Airconditioning

Airco ITHWilt u uw permanente of semipermanente gebouw op een milieuvriendelijke wijze koelen? Met de juiste airconditioning verkoelen wij alle ruimtes.

Verwarming

CV ketel ITHEen CV-ketel zorgt voor verwarming en warm water in permanente en semipermanente gebouwen. Wij hebben een ruim assortiment aan CV-ketels die wij kunnen monteren.

Elektra

Elektra ITHAls totaal installateur voor permanente en semipermanente gebouwen wordt het gebouw uiteraard voorzien van een elektrische installatie.

Sanitair

Sanitair ITH

U kunt bij ons terecht voor alle sanitaire voorzieningen voor de badkamer, slaapkamer, toilet en douche. Ook verzorgen wij de waterleiding en afvoer.

Ventilatie

Ventilatie ITH

Het binnenklimaat van een gebouw hangt af aan de ventilatie installatie. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en de controle van het ventilatiesysteem.

Datavoorzieningen

Datavoorzieningen

In de gebouwen die wij verzorgen kunnen wij desgewenst alle datavoorzieningen verzorgen voor internet, telefoon, radio en televisie.

    Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!